Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü şarkıcı Kibariye’nin yeni imajı sosyal medyada çok konuşuldu!..

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin yeni imajı sosyal medyada çok konuşuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Kibariye, Star TV’de yayınlanan Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ adlı programa konuk oldu.

Geçtiğimiz aylarda 22 yıllık eşi Ali Küçükbalçık tarafından ihanete uğradığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kibariye bu defa da yeni imajıyla gündem oldu. Programa perukla katılan ünlü şarkıcının görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin yeni imajı sosyal medyada çok konuşuldu!.. 7

Kibariye’nin yeni imajı takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcı, ‘Yakışmış’, ‘Kendisi beğendiyse bize laf söylemek düşmez’ şeklinde yorumlarda bulunurken, kimisi ise şarkıcıya, ‘Acilen eski haline dön’ uyarısında bulundu. Kibariye taktığı perukla sosyal medyada, meslektaşları Mine Koşa, İzel, Demet Akalın ve Zerrin Özer gibi isimlere de benzetildi.

Program konuklarından Şafak Sezer de Kibariye’yi ti’ye alarak programda peruk taktı. ‘Kim bilir’ şarkısını kesen Kibariye “Çıkar onu kafandan, ilk kez peruk taktım çıkartırım bak” diyerek Sezer’e tepki gösterdi. Kibariye daha sonra ise peruğunu çıkartarak programa devam etti.

Geçtiğimiz hafta Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşan sanatçı, konser sırasında, “Yıkılıyor bu kadın. Buradaki en güzel kadın benim. Yaşıma göre çok güzelim.” diyerek kendini övmüştü. Kibariye’ye sevenleri de alkışlarla destek vermişti.