Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisi başarıyı da başarısızlığı da aynı anda gördü!

Benim Adım Melek dizisi başarıyı da başarısızlığı da aynı anda gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında daha ilk sezonunu yaşayan Benim Adım Melek dizisi Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturdu. Melek karakteri ile ekran başındaki izleyicilere gözyaşı döktüren Nehir Erdoğan yüksek performansı ile dizinin sürükleyici ismi konumunda bulunuyor.

Benim Adım Melek, 20 bölümü geride bıraktı.İstikrarlı bir çizgide ilerleyen yapım Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile birlikte Çarşamba akşamlarının en iddialı yapımı konumunda. Gaziantep’te çekimlerine devam edilen proje dramı da geçti artık trajedi ağırlıklı sahneleri ile dikkat çekiyor.

Reytinglerde haftalardır bulunduğu noktadan kımıldamayan Benim Adım Melek, kendi izleyicisini konsolide etti ve senaryoda ciddi bir hata yapılmaz ise de bu şekilde sezonu tamamlaması mümkün.

Dizinin 12 Şubat Çarşamba yayınlanan 20.bölümü totalde 7. sırada, AB’de 4. ve ABC1 grubunda da 5. oldu. Reytingleri 5’e çok yakın ve üzerinde olması da sevindiren bir gelişme. Dizi, TRT1 ekranında sapa sağlam duran bir yapım.

BİR YANDA REYTİNG BAŞARISI, DİĞER YANDA SOSYAL MEDYA BAŞARISIZLIĞI

Benim Adım Melek dizisinin tek eksiği ise sosyal medya… Dizi sosyal medyada daha fazla konuşulmayı ve gündem olmayı hak ediyor ama TRT1’in bu yönde bir çalışması olmaması nedeniyle de bu alanda pek varlık gösteremiyor. 12 Şubat Sosyal medya reytinglerinde durumun kendini net bir şekilde anlatıyor.

Benim Adım Melek dizisi başarıyı da başarısızlığı da aynı anda gördü! 7