Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir için söylenecek tek söz, muazzam!

Doğduğun Ev Kaderindir için söylenecek tek söz, muazzam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisini buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk 6 bölümü geride kaldı ve çok başarılı bir işe imza atıldığı da herkesin malumu… tv8’in de çok memnun olduğu dizinin reytingleri gayet iyi noktada.

Kuruluş Osman’ın ardından Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir, dram özellikleriyle her hafta daha da çok izleyenlerini kendisine bağlıyor. 12 Şubat Çarşamba günü de yapım reytinglerde çok iyi performan sergiledi. 5’li reytingleri aşan 6’lı reytinglere demir atan dizinin bu performansında Demet Özdemir’in hayranlarının sergilediği büyük mücadelenin de payı var.

Birçok takipçisi Özdemir’in dizisinin sosyal medyada gündem olması için elinden geleni yapıyor. Bu durum da tv reytinglerine hem de sosyal medya reytinglerine yansıyor. 12 Şubat Çarşamba günkü 6. bölüm sosyal medyada adeta patlama yaptı.

En yakın rakibini neredeyse ikiyi katlayan ileti sayısı ile Doğduğun Ev Kaderindir büyük bir başarıyı da sağlamış oldu.

Hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük etki yaratan dizi, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

12 Şubat reytinglerinde totalde 5.’lik, AB ve ABC1 gruplarında ise 3.’lükler geldi. Diziden yapılan duyuruda ise “Dün akşam bizlerle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürler” notuyla hayranlara mesaj yollandı.

blank