Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde bir karakter istenmeyen kişi ilan edildi!

Benim Adım Melek dizisinde bir karakter istenmeyen kişi ilan edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları devam etmekte olan Benim Adım Melek dizisinde Kaan Çakır tarafından başarıyla canlandırılan Alpay karakterine yönelik izleyicilerin tepkileri artık durdurulamaz bir noktaya geldi…

Melek’in kurtulması için ilik vereceğini söyleyerek bunun için de Halil’e sözleşme imzalatan ve evlenmeleri durumunda da konak ile dükkanın kendisine geçeceği sözleşmeyi sürekli hatırlatan Alpay karakterine dizinin hayranları artık gıcık kapıyor.

Uzun süredir ailenin üzerinde karabulut gibi gezen Alpay karakteri, Halil’i sürekli sıkıştırıyor ve Melek ile mutlu olmalarına engel olmaya çalışıyor… Dizide Funda’nın Alpay’dan boşanmak istemesi ise izleyicileri çok mutlu etti. Alpay karakterinin başına gelecek her kötü şeye artık Benim Adım Melek dizisi hayranlarından olumlu bir tavır var.

Senariste sosyal medya üzerinden mesaj yollayan dizi hayranları, “Alpay karakteri artık dizinin tadını iyice kaçırdı. Lütfen Alpay’ın yaptıklarını, naklin sahibi Alpay’ın olmadığını bir an önce Halil ve Melek öğrensin” diye yorum bırakıyor.

Benim Adım Melek dizisinde bir karakter istenmeyen kişi ilan edildi! 7

Birçok dizi hayranı da Alpay karakterinin artık hikayeden çıkartılması gerektiğini savunan yorumlar paylaşıyor. Alpay, dizinin istenmeyen karakteri olmuş durumda. Kaan Çakır ise öyle başarılı bir performans ortaya koyuyor ki, rolün hakkını vermek de işte böyle olur…

Defne ile Ömer’in evliliğine sevinen dizi izleyicileri, senaristleri bu karakterler üzerinden yine kötü olaylar yazmamasını, dizide mutluluğun da olması gerektiğini ifade eden yorumlar da yapıyor.