Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde her şey tersine dönüyor!

Baraj dizisinde her şey tersine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisi, Fox TV ekranında son dönemde çıkış yaparak yerini sağlamlaştırdı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerinin iyi gelmesi ekibi de çok mutlu ediyor.

Dizinin hikayesi ise çok hızlı değişimler geçiriyor. Her bölüm heyecan dalgası ve aksiyon artıyor… Nazım’ın Mert’in oğlu olduğu gerçeğini kabullenmesi ile birlikte olayların bambaşka bir hale dönüşmesi de bekleniyor.

Bahar ise bu noktada Nazım’ı Nehir’e kaptırma telaşı içine girecek. Gizem Karaca’nın diziden ayrılacağı ile ilgili iddiaların da doğru olmadığını ve oyuncunun rolüne devam ettiğini hatırlatalım. Karaca, önceki gün sette bir rahatsızlık yaşadı ama ciddi bir durumunun da olmadığını belirtelim.

Baraj dizisinde her şey tersine dönüyor! 7

Peki 2 Şubat yani bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak olan 25. bölümde neler olacak? İşte Baraj dizisi 25.bölümden özet bilgiler ve fragman:

Nehir, Nazım’a Mert’in onun oğlu olduğunu söylemiştir fakat Nazım’ın gerçekleri kabullenmesi ve geçmişte uğradığı haksızlıkları affetmesi kolay olmayacaktır.

Gerçekler ortaya çıktıktan sonra Nazım’ı Nehir’e kaybetmekten korkan Bahar ise olayların gidişatını kendi eline almaya karar verir.