Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde büyük utanç ve ayrılık kararı!

Benim Adım Melek dizisinde büyük utanç ve ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisi, hikayesi ile büyük bir hayran kitlesini kendisine bağlamıştı. Dizi 2. sezonu ile devam ediyor ve final yolunda adım adım ilerliyor. 66. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek olan dizinin çekimleri ise Gaziantep’te devam ediyor.

Son 4 bölümün kaldığı dizinin ekibi de sette son dönemini geçiriyor ve final bölümüne doğru artık bir hikayenin daha sonuna doğru geliniyor… Benim Adım Melek, dram yönü çok yoğun olan bir dizi. Anlaşılan senaristler son bölümleri de drama boğacak. Halil ve Melek karakterlerinin mutluluğunu arzu eden hayranlar ise gözyaşı dökecekleri yeni sahnelerle karşılaşacak.

Mustafa Mert Koç, Ömer karakterinde dizide güçlü bir çıkış yaptı. Rabia Soytürk ile partner olan Koç, son dönemin dikkat çeken genç oyuncuları arasına bu rolüyle adını yazdırdı. Ömer karakterinin Defne’ye yönelik beslediği duygular ise izleyicileri yaralayacak. Defne’nin babası Alpay bir katil… Kaan Çakır’ın büyük bir başarıyla canlandırdığı ve adeta ekrana damga vurduğu Alpay karakteri, son bölümlerde yaşayacağı vicdan azabı ile de dikkat çekecek.

Benim Adım Melek dizisinde büyük utanç ve ayrılık kararı! 2

Ancak Alpay’ın yaptıkları kızı Defne ve oğlu Kerem’in hayatlarını da çok olumsuz etkiliyor. Kerem ayrı bir yere savruldu, Defne ise aşkıyla evlendi ama mutluluk yüzü göremedi.

Defne, “Anne Ömer babamın yaptıklarından dolayı benden utanıyor” diyerek yeni bölümde hikayenin Ömer üzerinde yoğunlaşacağını da anlatmış oluyor.

Kerem ise hayatının en önemli kararlarından birisini alıyor. Ulvi Kahyaoğlu’nun canlandırdığı Kerem, Gaziantep’ten ayrılmak istiyor. Almanya’ya gitme kararı alan Kerem bunu açıklayınca ev halkı şoke olacak.

28 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisinin 63. bölümünden 2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.