Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Oscar’a özel hazırlık! Sanırsın kırmızı halıya çıkacaklar!

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Oscar’a özel hazırlık! Sanırsın kırmızı halıya çıkacaklar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, bir süre önce evliliklerindeki sorunlar nedeniyle zor günler geçirmişlerdi. Yaşadıkları zorlu sürecin ardından yeniden bir araya gelen çift, şimdi mutluluklarını devam ettiriyor ve keyifli anlarını zaman zaman hayranlarıyla da sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Beren Saat, verdiği bir röportajda, 10 yıllık beraberlikleri sonrasında yaşadıkları ayrılık sürecinde zor günler geçirdiklerini ama pandemi ile birlikte evde kalmalarıyla sorunlarını çözdüklerini anlatmıştı.

Birlikte daha fazla vakit geçiren ikili, aynı zamanda beraber müzik de yaparak evliliklerini de yeniden rayına oturtmayı başardılar.

Saat, kendisinin de müzikle bu süreçte ilgilenmeye başladığını ve bir albüm çıkaracağı müjdesini de vermişti. İkili şimdi mutlu fotoğraflarıyla sosyal medyada yer alıyorlar.

Beren Saat’in instagram hesabından son yaptığı paylaşım ise ikilinin hayranlarını hem sevindirdi hem de gülümsetti.

Dün akşam 93.sü düzenlenen Oscar Töreni’ni televizyondan canlı izleyen çift, durumu o kadar coşkuyla karşılamış ki evlerinde oldukları halde giyinip süslenip töreni izlemek için hazırlanmışlar.

Beren Saat’in şık elbisesi ve Kenan Doğulu’nun da spor ama şık kıyafetiyle sanki birazdan kırmızı halıya çıkacaklarmış gibi halleri gülümsetti…

İşte çiftin eğlenceli o anlarından bir kare…

Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan Oscar'a özel hazırlık! Sanırsın kırmızı halıya çıkacaklar! 7