Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde finalden önce ani ayrılık!

Benim Adım Melek dizisinde finalden önce ani ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşuyor. Dizinin finalden önceki 65. bölümünü 12 Mayıs akşamı izleyebileceksiniz. Dizinin 65. bölümüne bir ayrılık damgasını vuracak. Bugüne kadar hikayede izleyicileri sinir eden, yaptığı kötülüklerle tepki çeken Alpay karakterinin öldüğüne şahitlik edeceksiniz.

Kaan Çakır’ın muhteşem bir başarıyla canlandırdığı karakter dizinin kötü adamı olarak bugüne kadar sayısız olayda yer aldı. Çakır, öyle başarılı bir rol ortaya koydu ki, dizinin bugünlere gelmesinde de emeği büyük. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi önemli isimleri buluşturan, Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek’te son 2 bölüm kaldı.

Dizinin 65. bölümünde Kenan’ın zehirleyerek, adım adım öldürdüğü Alpay’ın cesedi bulunuyor. Tüm şüpheler Kenan’ı işaret ediyor ve Kenan da ortada yok. Kadim Yaşar’ın canlandırdığı Kenan karakterinin akıbeti de merakla bekleniyor.

Benim Adım Melek dizisinde finalden önce ani ayrılık! 7

Melek’in eski eşi ve çocuklarının da babası olan Alpay, katil damgası yiyerek diziye veda etti. Alpay’ın ölüm haberini alan Melek de bunu çocukları Defne ile Kerem’e söylemek durumunda kalıyor.

Benim Adım Melek dizinin yeni bölümünde Kaan Çakır hikayeye finalden önce veda etmiş oldu… Dizi 19 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte , 66 haftalık serüvenini tamamlayacak ve izleyicilerine veda edecek.

İşte 65. bölüm 2. fragmanı: