Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde herkesten gizlenen gerçek!

Benim Adım Melek dizisinde herkesten gizlenen gerçek!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisi, 2. sezonuna devam ediyor. Kemik izleyici kitlesi tarafından büyük bir merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı. 10 Şubat Çarşamba akşamı, Halil ve Alpay arasındaki gerilim tırmanıyor…

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” elli ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. Halil’in herkesten gizlediği Alpay gerçeğinin bu bölüm ortaya çıkması bekleniyor. Kenan, Alpay’ın çevirdiği dolapları anlamaya çalışırken, Cumali de oğlundaki farklılığı sezerek bu işin peşine düşecek ve gerçeği ortaya çıkarmaya çabalayacak. İşte dizinin 52. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Karadağlar konağında Melek, oğlu Seyitali’nin doğum günü için herkesi davet eder. Tüm aile toplanır. Seyitali’nin doğum günü organizasyonu Halil ve Alpay arasındaki gerilimi gittikçe tırmandırır. Bu gerginlik Kerem’e de sıçrar. Kenan, Alpay’ın çevirdiği dolapları anlamaya başlar. Alpay’a engel olmaya çalışacaktır. Kendince çözüm yolları arar.

Zümrüt konakta Ömer ve Defne’ye rahat vermez. Ama Vildan artık Zümrüt’e dişini göstermeye başlar. Zümrüt bu durumdan rahatsızdır. Kayınvalideler karşı karşıya gelir. Defne artık taraf seçmek zorundadır. Melek de artık Halil’in ondan bir şeyler gizlediğini sezer.

Cumali oğlunu kara kara düşündüren ve onu evlenmekten alıkoyan sebebin peşini bırakmaz. Cumali, oğlunun ve kendisinin başındaki derdi öğrenebilecek mi? Konak ve han Alpay’ın mı olacak? İşte dizinin 52. yeni bölümünden ilk fragman:

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de..