Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde iyice saçmaladınız!

Benim Adım Melek dizisinde iyice saçmaladınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Çarşamba akşamı yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezona iyi başladı. Güçlü sahnelerle devam eden yeni sezon bir hayli de ilgi görüyor. Ancak izleyiciler artık bu Melek’in hastalığının babasına söylenmemesi meselesinden fena halde sıkıldı.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 33 bölümü geride kaldı. İzleyiciler 30 Eylül akşamı Melek’in kanser olduğunu babası Seyit Ali’nin öğreneceği düşüncesi ile ekran karşısına geçti. Ancak yine senaristler ters köşe yapmıştı. Seyit Ali ile kızı arasındaki bu meselenin çok fazla uzaması artık izleyicilerden ciddi anlamda tepki görüyor.

“İyice saçmaladınız” diye sosyal medyada bu konuyla ilgi birçok mesaj bulabilirsiniz. Bazı izleyiciler artık bu konunun rahatsızlık verdiğini ve diziyi izlemeyi bile bırakabileceğini belirten yorumlarda bulunuyor.

Bir dizi izleyicisinin şu yorumuna büyük destek var: “Ya illa bu hastalık Melek ölünce mi ortaya çıkacak? Saçmaladınız iyice. Melek kanserden öldüğünde babasının yaşayacağı pişmanlığı, vicdan azabını, yıkılışını düşünün. Abartmayın artık. 3.evre hastalık atlatmak kolay mı?”

Benim Adım Melek dizisinde iyice saçmaladınız! 7

Benim Adım Melek hayranları ayrıca Alpay ve Kenan karakterlerinin de bu kadar çok öne çıkartılmasından rahatsız olduklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

Artık dizisinin heyecanlandırmamaya başladığını belirten dizi hayranları, senaristlere sosyal medya üzerinden uyarı üzerine uyarı gönderiyor. Dizinin kısır döngüye girmesini istemeyen bir izleyici kitlesi var. Bakalım bu uyarılar bir işe yarayacak mı?

Benim Adım Melek’in 7 Ekim Çarşamba günü 34. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağının detaylarını videoda bulabilirsiniz.