Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde izleyicinin dört gözle beklediği anlar geldi!

Benim Adım Melek dizisinde izleyicinin dört gözle beklediği anlar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 39 bölümü geride kaldı. TRT1 ekranında ikinci sezonuyla devam eden dizinin hikayesi izleyicileri hüzünlendirmeye ve gözyaşı döktürmeye devam ediyor. Benim Adım Melek dizisinde izleyicilerin merakla bekledikleri o sahne de geliyor.

Melek ile babası Seyit Ali’nin geçmişin hesabını yaptığı ve birbirlerini anlamaya başladıkları anlara şahit olacaksınız. Dizide belki de bu durum ilk kez bu kadar yalın ve saf bir şekilde gerçekleşecek. İzleyiciler de bu hesaplaşmayı dört gözle bekliyor.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizide,son haftalarda Seyit Ali karakteri ile Mehmet Çevik’in sergilediği dramın başarılı örnekleri de hikayenin daha da ilgi çekici olmasını sağladı. Dizide hem Melek hem de babası Seyit Ali, birbirlerine yıllar sonra yeniden kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Aslında bu kavuşma fikren ve kalben yaşanan bir kavuşma. Yani yan yana olduklarında bile bu kadar birbirlerini iyi anlamamışlardı. 18 Kasım Çarşamba akşamı dizinin 40.yeni bölümünde çok duygusal anlar yaşanacak. Baba ile kızın yıllar sonra yürek burkan ama sevinci de beraberinde getiren kavuşmasına tanıklık edeceksiniz.

Duygusal anlarıyla hafızalardan silinmeyen bir dizi olma yolundaki Benim Adım Melek’in hayranları da her yeni bölümü ağlaya ağlaya izlediklerini belirtiyor. Ciğerinizi bırakacağınız baba-kızın özlemle beklenen sahnelerini 40. bölüm fragmanında izleyebilirsiniz.