Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Çevik ve Nehir Erdoğan ciğerleri yaktınız, bu nasıl dizi böyle!

Mehmet Çevik ve Nehir Erdoğan ciğerleri yaktınız, bu nasıl dizi böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin her yeni bölümünde bir dram ve gözyaşı var. Melek, kanser hastalığı ile mücadele ederken, bu durumu bilmeyen babası Seyit Ali’nin ona yaptıkları ve çektirdikleri insanın aklına geldikçe, ruhu kuruyor…

İşte Seyit Ali, kızının durumunu öğrendikten sonra tüm o çektirdikleri acılarla şimdi ciğeri öyle bir yanıyor ki… Nehir Erdoğan ve Mehmet Çevik’in karşılıklı sahnesinde izleyicilerin yürekleri dağlanacak. Birbirlerine 20 yıl sonra hasretle sarılan baba-kız halleri hem mutlu edecek hem gözyaşı döktürecek.

18 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 40.yeni bölümde Mehmet Çevik ve Nehir Erdoğan’ın karşılıklı sahnesinden kısa görüntüler paylaşıldı. Bu kısa anlar bile izleyicilerin ciğerini sökmeye yetti.

Sosyal medyada da izleyiciler bu durumu öne çıkartan yorumlarıyla dikkat çekti. “Her bölümü ağlaya ağlaya izle, ardından gel fragmana da ciğerini bırak. Gözüm uyku tutar mı be?” diye mesaj bırakan bir dizi hayranı bir çok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Baba – kızın yıllar sonra sarılmasını görmeyi iple çektiklerini belirten dizi hayranları, “Sonunda adam Melek’e sarıldıysa oh be kızın içi dışına çıktı ağlaya ağılaya, bizim de tabi mendil kalmadı…” diye yorum yaptı.

Daha bu fragmanla bile ağlamaya başladığını belirten Benim Adım Melek hayranları, haftaya yeni bölümü nasıl bitireceklerini bile bilemediklerini, sahneden çok etkilendiklerini yazdı.

Bir izleyici, “Baba kız dertleşmesi böyle heyecan görmedim. Çarşambayı iple çekiyorum” diyerek heyecanını aktardı.

“Ah be ballı katmerim” diye kızına hitap eden Seyit Ali’nin bu sözleri bile izleyenleri etkilemeyi başardı. Melek ve babası Seyit Ali’nin bu güzel ve duygusal kavuşması için dizi hayranları çarşamba gününü iple çekmeye başladı bile…