Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benim Adım Melek dizisinin yapımcısı ve yönetmeninden yeni dizi!

Benim Adım Melek dizisinin yapımcısı ve yönetmeninden yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 2 sezon süren Benim Adım Melek dizisi dram hikayesi sevenler tarafından büyük ilgi gördü. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizi 66. bölümüyle birlikte 2021 yılının Mayıs ayında son kez izleyici ile buluştu.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizinin etkileyici bir hikayesi ve bu hikayeye destek veren güçlü bir izleyici sadakati vardı. Dizinin yapımcısı olan Üs Yapım, yeni projeler için önemli hazırlıklar yapıyor. Bu projelerden birisi de Benim Adım Melek’in yönetmenliğini yapan Cem Akyoldaş’ın sahiplendiği Kara Tahta isimli proje oldu.

Ünlü yönetmen, yaz döneminde atv’de yayınlanan İkimizin Sırrı isimli projenin de başındaydı. 10 bölüm süren bu dizinin ardından Üs Yapım’ın Kara Tahta isimli dizisi için çalışmalar yapan Cem Akyoldaş, bir öğretmenin hikayesini izleyicilere sevdirmeye çalışacak.

Üs Yapım ile Cem Akyoldaş işbirliğindeki yeni dizi Kara Tahta için oyuncu arayışlarına başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre TRT1’de yayınlanacak olan yeni dizinin çekimlerinin Aralık ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Projenin detayları ortaya çıktıkça aktarmaya devam edeceğiz.