Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, yeni yıl sürprizini ısrarlara dayanamayıp açıkladı!

Hafsanur Sancaktutan, yeni yıl sürprizini ısrarlara dayanamayıp açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülperi, Aşk Ağlatır ve son olarak da Son Yaz isimli dizilerde yer alan Hafsanur Sancaktutan, 3 yıllık süreçte önemli bir yükseliş sergiledi.

Duru güzelliği, oyunculuk yetenekleri ve sempatik halleri ile dikkat çeken oyuncu geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Son Yaz dizisindeki Yağmur karakterinde çok başarılı işlere imzasını atan oyuncu, katıldığı ödül töreninde zarafetiyle dikkatleri çekti.

Uzun zaman sonra yeniden bir ödül törenine katıldığı için heyecanlı olduğunu anlatan oyuncu, yeni projeler konusunda gelişmeler olduğunu söyledi. Son Yaz dizisinin final yapmasının ardından bir süre dinlenme fırsatı bulduğunu anlatan oyuncu, şöyle konuştu:

“Son Yaz bitti, şimdi yeni projeler, yeni işler var. Güzel şeyler olacak. Dizi de var, dijital de var, küçük yeni yıl için güzel bir sürprizimiz de var. Güzel işler var.”

Ünlü oyuncu milyonluk bir reklam teklifini kabul etmediği yönündeki iddiaları da yanıtladı. Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine oyuncu, bu teklifi kabul ettiğini vurguladı ve yeni yıl sürprizinin de bu reklam çalışması olduğuna dikkat çekti.

Hafsanur Sancaktutan’ın bilgisini paylaşmadığı ama kulislere yansıyan notlara göre oyuncuya yeni bir dizi için de ısrarlı bir teklif var.

Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı Ay Yapım imzalı Bir Gece Ansızın isimli projeden oyuncuya teklif gittiği ifade ediliyor. Tolga Sarıtaş’ın kız kardeşini oynaması istenen oyuncunun teklife nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.