Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Gece Ansızın isimli Tolga Sarıtaş dizisinde Ercan Kesal yok!

Bir Gece Ansızın isimli Tolga Sarıtaş dizisinde Ercan Kesal yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza isimli dizinin ardından Tolga Sarıtaş yeniden ekranlara dönüş hazırlığı yapıyor. Söz dizisindeki başarılı çıkışının ardından geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncunun yeni rolünü takipçileri çok merak ediyor.

Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un hikayesini yazdığı Bir Gece Ansızın isimli dizi, Ay Yapım tarafından hayata geçirilecek. Show TV’de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu için de görüşmeler sürüyor.

Dizide yer alması beklenen isimlerden birisi de Çukur dizisinin İdris Babası olarak öne çıkan Ercan Kesal idi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu teklifi kabul etmedi.

Ercan Kesal, yeni dizi için yoğun bir zaman ve emek harcamak zorunda olacağı için teklifi kabul etmedi. Film çalışmaları da olan usta oyuncu daha az emek harcayabileceği roller olursa dizilerde görünmek istiyor.

Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacak dizi için Hafsanur Sancaktutan’a da teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Genç oyuncunun ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Oyuncu, Son Yaz dizisindeki müthiş çıkışı ile son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak ifade ediliyor.