Ana sayfa Sosyal Medya Benim Hayatım sosyal medyada da sınıfta kaldı! Teşkilat rakiplerini geride bıraktı!

Benim Hayatım sosyal medyada da sınıfta kaldı! Teşkilat rakiplerini geride bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Benim Hayatım dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yargı ve Teşkilat gibi güçlü rakipler karşısında yeni dizinin nasıl bir başlangıç yapacağı büyük bir merak konusuydu. İlk bölümüyle reytinglerden iyi sonuç alamayan dizi sosyal medyada da sınıfta kaldı.

Genco Özak, Savaş Özdemir ve Nilsu Berfin Aktaş’ın baş rollerinde yer aldığı Benim Hayatım’da, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatıyor. Dizi dram yapım olarak ön plana çıkıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 31 Ekim Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre sosyal medyada pazartesi gününün galibi TRT1’in yapımı Teşkilat oldu.

Benim Hayatım sosyal medyada da sınıfta kaldı! Teşkilat rakiplerini geride bıraktı! 7

Teşkilat, yeni bölümüyle gün boyunca 84 bin 454 sosyal medya paylaşımına konu olarak en fazla konuşulan pazar dizisi oldu.

Benim Hayatım dizisinin karşısında iki güçlü rakip olan TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı büyük bir sınav olarak duruyordu ve beklenen oldu.

Dizi, 3.096 ileti sayısıyla dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle güçlü rakipleri Teşkilat ve Yargı’nın gerisinde kalırken, final bölümüyle ekranlara gelen Yalancılar ve Mumları’nı da geçemedi.