Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mert’i Serdar Orçin, yeni projesini belirledi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mert’i Serdar Orçin, yeni projesini belirledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir dönem Mert karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Serdar Orçin yeni projesini seçti. Orçin yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği Çember dizisinde rol alacak.

45 yaşındaki tiyatro kökenli oyuncu Serdar Orçin, tiyatroya henüz lisedeyken başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Orçin, bugüne kadar rol aldığı filmlerden birçok ödül kazandı.

Zeki Demirkubuz’un yönetmenliğini üstlendiği 1999 yapımı Üçüncü Sayfa filmiyle adını duyuran Orçin’in ilk TV dizisi ise Gülbeyaz’dı. 2002 yılında çekilen dizide başrolleri Şevval Sam ve Nejat İşler paylaşıyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Mert'i Serdar Orçin, yeni projesini belirledi! 7

Serdar Orçin ardından Gümüş, Haneler, Behzat Ç., Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl, Ulan İstanbul, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde rol aldı. Serdar Orçin’in son dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi oldu. Orçin bu dizide Dimitrios Paleologos karakterini canlandırdı.

2018 yılında rol aldığı Mehmet: Bir Cihan Fatihi’nden bu yana bir dizide rol almayan Serdar Orçin, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Abdullah Oğuz’un yönettiği polisiye dizi Çember’in oyuncu kadrosuna katıldı.

Kanal D’de Yargı dizisi başlayınca yayınına ara verilen Çember’in Kalpsiz adlı bölümü salı akşamı yayınlanacak. Özgürcan Çevik ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı serinin yeni bölümünde Barış Bağcı, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katıldığı için yer almayacak. Onun yerine Serdar Orçin rol alacak.