Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Hayatım, Üç Kuruş, Sana Söz, Aziz! İşte gün gün bu haftanın yeni dizileri!

Benim Hayatım, Üç Kuruş, Sana Söz, Aziz! İşte gün gün bu haftanın yeni dizileri!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları arasındaki reyting savaşı kızışıyor. Zayıf kalanlar bu savaştan elenirken yerine yenileri geliyor ve dengeleri değiştiriyor. Bu hafta televizyon kanallarında üç yeni dizi başlayacak. Bakalım bu yeni diziler dengeleri nasıl değiştirecek?

2021 kış sezonu sert başladı. Ortada o kadar çok yeni yapım var ki bu durum reyting mücadelesini daha da sertleştirdi. Kanallar bu mücadeleden galip ayrılabilmek için kimi zaman izleyicinin tepkisine rağmen sert kararlar almak zorunda kalıyor.

Kasım ayının ilk haftası üç yeni dizi hayatımıza giriyor. Hepsi de birbirinden iddialı dizilerden özellikle iki tanesi izleyici tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni diziler ya çok başarılı olacak ya da büyük bir hayal kırıklığı yaşatacak.

Benim Hayatım, Üç Kuruş, Sana Söz, Aziz! İşte gün gün bu haftanın yeni dizileri! 9

Bu haftanın ilk yeni dizisi dün akşam başladı. Benim Hayatım isimli dizinin dün akşam ilk bölümü Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıktı. Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ın başrollerinde yer aldığı Benim Hayatım’ın, Teşkilat ve Yargı gibi çok güçlü rakipler karşısında işi hayli zor. Dizide hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatıyor.

İkinci yeni dizi bu akşam Show TV’de yayınlanacak olan Üç Kuruş. Ay Yapım’ın aylardır tanıtımını yaptığı yeni dizinin başrol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç ve Aslıhan Malbora. Bir çingene mahallesinde geçen dizi suç ve aksiyon sahneleriyle dolu olacak.

Benim Hayatım, Üç Kuruş, Sana Söz, Aziz! İşte gün gün bu haftanın yeni dizileri! 10

Son değişikliğe göre Salı akşamı Star TV’de ekrana gelecek olan Sana Söz de ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak ve Erkan Petekkaya’nın yer aldığı dizi gerçek hayattan çok güçlü kesitler sunuyor. Müge Anlı programlarından esinlenen sahneler özellikle dizinin reytinginin yüksek olabileceğinin habercisi.

Benim Hayatım, Üç Kuruş, Sana Söz, Aziz! İşte gün gün bu haftanın yeni dizileri! 11

Bu haftanın son yeni dizisi ise cuma akşamı ekrana gelecek olan Aziz. Show TV’de yayınlanacak Aziz, Türkiye’nin en sevilen oyuncularından ikisini, Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiriyor. Bir dönem dizisi olan Aziz, Antakya’nın güçlü ve zengin ailelerinden birinin oğlu olan Aziz’in yanlışlıkla bir Fransız askerini öldürerek dağlara kaçmasını ve ardından eski hayatına geri döndüğünde bambaşka bir çevreyle karşılaşmasını anlatıyor.