Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu… Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler!

Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu… Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekrandan milyonlarca hayran edinen ünlü oyuncular, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da takipçilerini mutlu eden paylaşımlar yayınlıyorlar. Yaptıkları paylaşımlarla kimi zaman dizilerin kamera arkasındaki keyifli anları, kimi zaman da özel hayatlarından anları gösteriyorlar.

Hepsi de birbirinden ünlü ve rol aldıkları yapımlardaki başarılı oyunculuklarıyla takdir gören dört oyuncunun, aynı zaman aralığında ardı ardına yaptıkları bir paylaşımları dikkat çekti.

Instagram’da verdikleri pozları paylaşan 4 ünlü ismin pozlarının aynı olması, farkedenleri de gülümsetti. Kim dizi setinden, kimi evinden verdi pozunu.

Hepsi de sevgi dolu pozlarıyla hayranlarının da beğenisini kazandılar. Elçin Sangu, Bensu Soral, Burcu Biricik ve Nurgül Yeşilçay’ın sevimli köpeklerle verdiği bu pozları aşağıda görebilirsiniz.

Bensu Soral, evinde çok sevdiği köpeği ile çekilen bir fotoğrafını yayınladı instagram hesabının story kısmından.

Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu... Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler! 11

Burcu Biricik ise 2 bölümü yayınlanan yeni dizisi Camdaki Kız’ın setinden verdi sevimli bir yavru köpekle pozunu. “Bu bıdığın adı da Efe’ymiş” notuyla paylaştı o keyifli anı…

Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu... Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler! 12

Elçin Sangu ise kendi köpeğiyle verdi pozunu. Oyuncu, sevgi dolu anlarını gösteren pozlarına “Öpücüksüz bırakmaz” notunu düştü…

Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu... Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler! 13

Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu... Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler! 14

Nurgül Yeşilçay ise minik bir sokak köpeği ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Kefaret dizisinin setindeki karavanında yavru köpeğe sarılan oyuncunun pozu aşağıda…

Bensu Soral, Burcu Biricik, Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu... Birbirlerinden habersiz aynı pozu verdiler! 15