Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma setinin sürpriz misafirine, Eda Ece ve Şevval Sam’dan coşkulu karşılama

Yasak Elma setinin sürpriz misafirine, Eda Ece ve Şevval Sam’dan coşkulu karşılama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin sevilen iki ismi Eda Ece ve Şevval Sam, instagram sayfalarından yaptıkları son paylaşımlarla dikkat çektiler. İki oyuncu da sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında. Dizinin setinden son paylaşımları ise gelen sürpriz misafiri ortaya çıkardı.

Yasak Elma dizisi, 4. sezonuyla da büyük ilgi gören bir proje. Med Yapım imzalı dizinin entrikası bitmeyen hikayesi kadar, oyunculukları da dikkat çekiyor. Her hafta bir başka şaşırtıcı olayla izleyenleri şoka uğratan Yasak Elma, absürt gelişmelerle diziye ilgiyi arttırıyor.

Dizinin bu kadar tutmasında bir başka pay ise 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisinin yönetmenliğini yapan başarılı isim Neslihan Yeşilyurt oldu.

Genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden birisi olan Yeşilyurt, geçtiğimiz sezon sonunda Yasak Elma’dan ayrılmış ve yine Med Yapım ile Mednova Yapım’ın ortak projesi olan Sadakatsiz dizisine geçmişti.

Yasak Elma setinin sürpriz misafirine, Eda Ece ve Şevval Sam'dan coşkulu karşılama 10

Sadakatsiz’in yönetmenliğini de başarılı bir şekilde yürüten Neslihan Yeşilyurt, Yasak Elma’daki arkadaşlıklarını da bırakmadı.

Şevval Sam ve Eda Ece ile yakın dost olan Yeşilyurt, Yasak Elma’nın setine ziyarete geldi. Gelmişken de yine yönetmen koltuğuna oturarak eski günleri yadetti.

Bu anlarda Eda Ece ve Şevval Sam, yaşadıkları ve özledikleri o nostaljik anı görüntüleyerek instagram’dan da paylaştılar.

Bu sürpriz ziyaretin her iki oyuncuyu da çok mutlu ettiği paylaşımlarına da yansımakta. İşte o paylaşımlar…

Yasak Elma setinin sürpriz misafirine, Eda Ece ve Şevval Sam'dan coşkulu karşılama 11

Yasak Elma setinin sürpriz misafirine, Eda Ece ve Şevval Sam'dan coşkulu karşılama 12

Yasak Elma setinin sürpriz misafirine, Eda Ece ve Şevval Sam'dan coşkulu karşılama 13