Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın evinde çok özel bir misafiri vardı! Bakın kim?

Ezgi Mola’nın evinde çok özel bir misafiri vardı! Bakın kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tam 8 yıl boyunca dizilerde yer almadı oyuncu. Gelen teklifleri reddetti. Son olarak Organize İşler Sazan Sarmalı filminde oynamıştı. Ayrıca Alice Müzikali ile sahneye çıkıyordu ama pandemi nedeniyle çok konuşulan, büyük ilgi gören müzikal sonlandı. Ezgi Mola, bu sezonun başında herkese müthiş bir sürpriz yaptı!

Yıllarca durdu ve turnayı gözünden vurdu adeta! TRT1’de yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yaptı.

Safiye karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Ezgi Mola, dillerden de düşmüyor! Aynı zamanda dizide kız kardeşi Gülben’i oynayan Merve Dizdar da öyle.

İki oyuncu, karşılıklı sahnelerinde adeta döktürüyorlar. Kamera arkasında ise çok iyi anlaştıkları, iki iyi dost oldukları da yaptıkları paylaşımlara yansıyor.

Ezgi Mola'nın evinde çok özel bir misafiri vardı! Bakın kim? 8

Hem birlikte müthiş bir işe imza atan hem de arka planda çok eğlenen iki başarılı oyuncu olarak, gerçek hayatta da samimiyeti ilerletti iki oyuncu.

Son olarak Ezgi Mola, Cuma akşamı Merve Dizdar ile birlikte olduklarını gösteren paylaşımlar yaptı. Önce dışarda buluştukları görülen iki oyuncu, daha sonra Ezgi Mola’nın evinde ortaya çıktı.

Merve Dizdar, Mola’nın hayranlarının artık çok iyi tanıdığı üç köpeği ile oynarken çekilen bir videosunu yayınladı. Ezgi Mola da misafiriyle aşağıdaki pozu verdi.

Ezgi Mola'nın evinde çok özel bir misafiri vardı! Bakın kim? 9