Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral hikayeye vuruldu! Cam Tavanlar ile oyuncu büyük gurur yaşıyor!

Bensu Soral hikayeye vuruldu! Cam Tavanlar ile oyuncu büyük gurur yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bensu Soral iddialı, Cam Tavanlar’da farklı bir hikaye sizleri bekliyor! 9 Haziran Çarşamba akşamı SHow TV ekranında ilk bölümü yayınlanacak olan Cam Tavanlar dizisi merak ve heyecan ile bekleniyor. Bensu Soral 4 yıl aradan sonra yeniden dizilere döndü. Kubilay Aka ise Çukur gibi fenomen bir yapımdaki 4 sezonluk deneyimin ardından yeni dizinin kadrosunda ve bambaşka bir rolle geliyor.

Show TV’nin yeni dizisi Cam Tavanlar 9 Haziran’da başlarken izleyiciler de nasıl bir yapım olacağını merakla bekliyor. Cam Tavanlar oyuncuları Bensu Soral ve Kubilay Aka yeni dizilerini anlattı. Karakterlerini tanıtan ikili dizinin hikayesi hakkında ipuçları verdi!

Bensu Soral, “Farklı bir hikaye bizi bekliyor. Aslında bu zamana kadar hiç değinilmemiş bir konu. Üzerinde durulmamış. Benim de her zaman dert yandığım bir konuya değiniyor. Kadınların fırsat eşitsizliğine” diye konuştu.

Senaryoyu okuduğu zaman hikayeye vurulduğunu ifade eden Bensu Soral, “Böyle bir konuda kadınların sesi olmak benim açımdan gurur verici birşey. O yüzden senaryoyu okuduğum zaman çok vuruldum hikayeye” ifadelerini kullandı.

Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisinin birbirlerine çok yakıştıkları ve enerjilerinin de tuttuğu kamera arkası görüntülerinden anlaşılıyor. Ayrıca fragmanlar da büyük ilgi çekti.

Kubilay Aka, “Hiç değinilmeyen aslınad kadınların iş hayatındaki mobigleri konu alan, baskısını konu alan bir iş yapıyoruz. Biz çok heyecanlıyız, çok beğeniyoruz. Umarım izleyiciler de beğenir” diye konuştu.

İki ünlü ismin hem röportajını hem de kamera arkası görüntülerini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.