Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara yine ortalığı yıktı geçti! Teşkilat bile çok gerisinde kaldı!

Menajerimi Ara yine ortalığı yıktı geçti! Teşkilat bile çok gerisinde kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Dizi reytinglerde başarılı olamasa da sosyal medyada hakkında yapılan paylaşımlarla ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Teşkilat’ı yine katbekat geride bıraktı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 6 Haziran Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Menajerimi Ara, sosyal medyada ortalığı yakıp yıkmaya devam ediyor. Özellikle Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış karakterleri arasındaki aşk, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oluyor. Menajerimi Ara dizisi hakkında sosyal medyada yapılan 150.599 paylaşımla gecenin liderliğini elde etti.

Menajerimi Ara yine ortalığı yıktı geçti! Teşkilat bile çok gerisinde kaldı! 7

Son derece renkli ve dinamik dizi Menajerimi Ara, ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Teşkilat’ı deyim yerindeyse ezdi geçti. Özellikle, terörist bir saldırı sonucu 15 yaşındayken hayatını kaybeden Eren Bülbül’ü andığı sahneyle sosyal medyada çok konuşulan TRT 1 dizisi Teşkilat hakkında yapılan paylaşım sayısı 50.427 oldu. Reytinglerde tüm kategorilerde birinci olan Teşkilat, sosyal medya sıralamasında ise gecenin ikincisi olarak listede yer aldı.

Fox TV’de yayınlanan Kefaret’in tatsız sonuçları ise devam ediyor. Hem reyting sonuçlarında hem de sosyal medyada elde ettiği başarısız sonuçlar dizinin finalini gündeme getirmiş durumda. Bu konuda henüz net bir açıklama yok ancak dedikodusu gündeme gelmeye başladı bile. Kefaret hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 859 oldu.