Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral ile Kubilay Aka’yı Cam Tavanlar fragmanında gören aynı şeyi düşündü!

Bensu Soral ile Kubilay Aka’yı Cam Tavanlar fragmanında gören aynı şeyi düşündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cam Tavanlar dizisi yakında izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak. Kanalın birbiri ardına final yaptırdığı projelerinden sonra yeni yapımlarla yepyeni bir başlangıç yapacağının işareti de yine Cam Tavanlar ile verilmiş oldu.

Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin buluştuğu dizinin ilk görüntüleri hayranları mutlu etti. Dizinin fragmanının izleyenler aynı sözü söyledi: “Birbirlerine çok yakıştılar.” Gerçekten de Soral ve Aka, iyi bir dizi çifti olacaklarını daha ilk buluşmalarından bile hissettirdi. Bensu Soral, 2017 yılında İçerde dizisinden bu yana setlerde yer almıyordu. Ünlü oyuncunun ekrana dönecek olmasına hayranları çok sevindi.

Bensu Soral ile Kubilay Aka'yı Cam Tavanlar fragmanında gören aynı şeyi düşündü! 34

Dizi hayranları sosyal medyada pozitif yorumlarda bulundu. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Kubilay ile Bensu’nun gerçekten iyi bir ikili olacağına inanıyorum. İnşallah bu d izi tutar, Kanım çok ısındı.”

Bensu Soral’ın kadınların gücünü ortaya koyacak bir rolle ekrana dönecek olmasından memnun kalan hayranları, süper bir dizinin geldiğini yönelik yorumlarda bulunuyor.

Celasun karakteri ile Çukur dizisinde 4 sezon yer alan Kubilay Aka, bu karakteri de akıllara yazdırdı. Şimdi hayranları Celasun olmaktan nasıl çıkacağını da merak ediyor. Oyuncunun hayranları yeni rolünde de çok başarılı olacağına inanıyor.

Heyecan ve sabırsızlıkla Cam Tavanlar dizisinin bekleyen hayranlar Show TV’nin de iyi bir işe adım attığı fikrinde… İşte Cam Tavanlar dizisinin ilk fragmanı:

İsmini kadınların toplumsal hayattaki fırsat eşitsizliğine verilen evrensel addan alan dizinin tanıtımında, iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibinin tatlı, sert yarışının sinyalleri veriliyor.

Rekabet, intikam, aşk, azim gibi birçok temanın keyifli bir hikaye eşliğinde izleyiciye aktarılacağı dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.