Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde nereye odaklanacağımızı şaşırdık!

Son Yaz dizisinde nereye odaklanacağımızı şaşırdık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en iyi hikaye örgülerinden birisine sahip olan, akıcı ve abartısız bir şekilde ilerleyen Son Yaz dizisi güçlü bir konum elde etti. Ramo dizisinin final yapmasının ardından da daha iyi sonuçlar aldığı görülen dizinin 18. yeni bölümü 30 Nisan Cuma günü ekrandaki yerini alacak.

Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz ile Ali Atay ikilisinin muhteşem performansı da göz dolduruyor. Ayrıca Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan da oldukça başarılı performanslar ortaya koyuyor. Diziye yeni katılan ve Gökhan karakteri ile hikayede bambaşka bir dönemi başlatan Olgun Toker de rolüne kısa sürede alıştı.

Son Yaz dizisinde nereye odaklanacağımızı şaşırdık! 7

Akgün’ün abisi olarak hikayeye giren Gökhan’ın hedefleri ve Akgün ile olan ilişkisi diziye heyecan katan yeni bir unsur oldu. Son Yaz dizisinin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin hayranları fragmana bakınca neye odaklanacaklarını şaşıracakları sahneler olduğunu da hemen fark etti.

“Kalite akıyor” diye mesaj bırakan dizi hayranları yine çok etkileyici sahnelerle dolu bir bölüm geldiğinden de emin.

Son Yaz dizisi bir değişiklik olmaz ise 22. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak ve önümüzdeki sezon da yine ekranda olmaya devam edecek.