Ana sayfa Dizi Fragmanları Bergen filmiyle alkışlanan Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisiyle ilgili çok önemli bir tüyo verdi!

Bergen filmiyle alkışlanan Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisiyle ilgili çok önemli bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, son dönemde hem Bergen isimli sinema filmiyle hem de atv’nin yeni dram dizisi Hakim ile çok konuşuluyor… Bergen filminde Halis Serbest karakterini canlandıran oyuncu, Farah Zeynep Abdullah ile birlikte başrolde çok iyi oyunculuk sergiledi. İkilinin bu etkili performansı filmin iyi gişe yapmasının nedenlerinden birisiydi.

İyi gelen gişe satışları sonrasında başarının tüm ekibin olduğunu belirten Erdal Beşikçioğlu, “Pandemi sonrası salonların dolması çok keyif verici bir durum. Peşi sıra gelecek filmleri de düşündükçe, umarım diğer filmlerde seyirciden hak ettiği karşılığı bulur” diye konuştu.

Bilinmez bir dönemden çıkıldığını anlatan oyuncu, her şekilde sinemanın yaşaması duygusu ile hareket ettiğini ve yüksek gişe hasılatının da kendilerini şaşırttığını belirtti.

Bergen filmiyle alkışlanan Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisiyle ilgili çok önemli bir tüyo verdi! 8

Oyuncu, “Bir şeyler bekliyorduk ama sosyal bir harekete dönüşmesini açıkçası beklemiyorduk” dedi. Zeynep Farah Abdullah’ın şarkıları seslendirmesine eleştiriler yapılıştı. Usta oyuncu, bu filmin bir dram hikayesini anlattığını vurguladı ve oyuncunun şarkı söyleyebilmesi durumunda bunu yapmasının da normal olduğuna işaret etti.

Erdal Beşikçioğlu bu sözleri ile birlikte başrolde partner olduğu Farah Zeynep Abdullah’nı şarkı söylemesine yönelik yapılan eleştirilere katılmadığını ifade etmiş oldu.

Yeni dizisi Hakim için uğraştığını dile getiren oyuncu, “Hakim çok değerli bir kadro ile çekeceğimiz bir iş. Tiyatrolarımız var, oyunlarımız devam ediyor. Pandemi sersemliğini atmaya çalışıyoruz” dedi.

Bergen filmiyle alkışlanan Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisiyle ilgili çok önemli bir tüyo verdi! 9

ABD’de yayınlanan Your Honor isimli dizinin uyarlaması olan Hakim, son dönemin öne çıkan yeni projelerinden birisi oldu. Fragmanları ile de izleyicileri etkileyen dizide adalete bağlı kalan bir hakimin oğlunun suça karışması sonrasında yaşadığı ikilem anlatılacak.

Erdal Beşikçioğlu, “Ana yapı matematiği aynı şekilde kalacak. Ama oradaki hukuk değerlendirmesi, kendi içinde değişkenlik gösterecektir” diyerek dizinin orijinaline sadık kalarak ilerlese bile, hukuk noktasında farklılaşacağını ifade etmiş oldu.

Oyuncunun verdiği bu tüyo diziyi merakla bekleyenler için de önemli bir detay oldu.