Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisi, bir tanıtımla izleyiciyi tavlamayı başardı!

Kasaba Doktoru dizisi, bir tanıtımla izleyiciyi tavlamayı başardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yeni gözdesi olmaya hazırlanan dizilerden birisi de Kasaba Doktoru. Sezon sonuna yaklaşılsa da kanalların artık dizi yayınlamak için Eylül ayını beklemedikleri biliniyor. Sezon ortasında da rekabet devam ediyor ve reytingi düşen diziler giderken, yenileri sırayla ekrana geliyor.

Bu dizilerden birisi de Kasaba Doktoru. Son yıllarda iddialı projeleriyle konuşulan TRT’nin yine iddialı yapımlarından birisi. Ekranda hastane temalı dizilerin tutmasından sonra bir örneğini de bu kez TRT1’de izleyeceğimiz Kasaba Doktoru, adından da anlaşılabileceği üzere hastanede geçen bir hikayeye sahip.

Çekimleri bir süre önce başlayan diziden tanıtımlar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Ozan Akbaba’nın başrolünde oynadığı dizi, zaten önceki tanıtımlarla ilgi çekmişti. Mucize Doktor dizisine de benzetilen Kasaba Doktoru, son yayınlanan tanıtımla merakları arttırdı…

Daha dizi başlamadan dikkatleri çekmeyi başardı! Bu tanıtımın ardından sosyal medyada da heyecanlı bir bekleyişin olduğu anlaşılıyor yorumlarla. İzleyiciyi şimdiden yakaladığı anlaşılan dizi, Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinin yerli uyarlaması.

Heyecanlı sahneleriyle izleyiciyi merakta bırakan yapım, yakın zamanda ekranda olacak. Bir döneme damgasını vuran Mucize Doktor dizisini seven ve özleyenler için de güzel bir teselli olacak gibi görünüyor.

İşte merak uyandıran o tanıtım:

Dizinin genç başrol oyuncu kadrosu çok dikkat çekici. Kasaba Doktoru’nda bu üç önemli ismin yanı sıra Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi konu alınacak. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Kasaba Doktoru dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak yayınlanacağı günde yer alan dizilere güçlü bir rakip geldiği kesin.