Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel yine bir sürpriz peşinde! Birce Akalay’ı özleyenlere müjde! Hazal Kaya’yı zevkten çıldırtan anlar!

Bergüzar Korel yine bir sürpriz peşinde! Birce Akalay’ı özleyenlere müjde! Hazal Kaya’yı zevkten çıldırtan anlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar üçü de ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, Birce Akalay ve Hazal Kaya,son yaptıkları instagram paylaşımlarıyla dikkat çektiler. Korel’in bu aralar izleyicilerine bir sürprizi var ama tam olarak ne olduğunu söylemiyor! Hazal Kaya ise kar sevincini bir başka yaşayanlardan. Birce Akalay da hayranlarına ekrandan değil ama başka bir süprizle geliyor!

Dizileriyle birlikte ekrandan pek çok hayranıyla buluşan üç ünlü oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Bergüzar Korel var. Oyuncu, iki gündür instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını merakta bıraktı.

Saçı ve makyajı yapılırken çekilen fotoğraflarını ve videolarını paylaşan oyuncu, hayranlarına bir sürprizi olduğunu söyledi ama ser verip sır vermedi! Yine bir reklam filminin hazırlığında olduğu tahmin edilen oyuncu, “Yine neler oluyor?” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Bergüzar Korel yine bir sürpriz peşinde! Birce Akalay'ı özleyenlere müjde! Hazal Kaya'yı zevkten çıldırtan anlar! 9

Ekranlara son olarak Babil dizisi ile gelmişti Birce Akalay. Ünlü oyuncu, dizinin 20. bölümüyle final yapmasının ardından bir süre Bodrum’a gitmişti.

Akalay, şimdi İstanbul’da ve bir başka proje ile izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu kez bir dizi değil, pandemi dönemi ile birlikte oluşan dijital bir tiyatro oyununda rol alacak.

Zorlu PSM Youtube kanalından yayınlanan Dijital Sahne’nin konuğu oluyor Birce Akalay. Oyuncu, Serkan Altunorak ile sahneye çıktığı Hırçın Kız ile izleyicisine güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Yayın ise 18 Şubat Perşembe saat 20:00’de…

Bergüzar Korel yine bir sürpriz peşinde! Birce Akalay'ı özleyenlere müjde! Hazal Kaya'yı zevkten çıldırtan anlar! 10

Şimdilerde Netflix için çekilecek olan iddialı bir dönem projesi Pera Palas ile anılıyor Hazal Kaya. Ekrana son olarak Bizim Hikaye dizisi ile gelmişti. Oğlu Fikret Ali’nin doğumu sonrasında bir süre projelerine ara vermişti oyuncu.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın Fox TV’deki Son Yaz dizisinde oynaması nedeniyle çekimlerin yapıldığı İzmir’deydi bir süredir. Dizi için hazırlıklara başladığı tahmin edilen oyuncu, kısa bir süre önce de İstanbul’a gelmişti.

Hazal Kaya’nın İstanbul’u kaplayan kara dayanamayıp soğuk havaya karşın yaşadığı kar mutluluğunu aşağıda görebilirsiniz. İşte kendisini karların üzerine bırakan oyuncunun paylaşımındaki sevinci…

Bergüzar Korel yine bir sürpriz peşinde! Birce Akalay'ı özleyenlere müjde! Hazal Kaya'yı zevkten çıldırtan anlar! 11