Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin oğulları Demir’in sevimliliğini görmeniz lazım!

Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin oğulları Demir’in sevimliliğini görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle ekranlara gelen Canan Ergüder, dizide anne olmaya çalışsa da gerçek hayatında çoktan o mutluluğa erişti bile! Oyuncu, 2017’da kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile evlenmişti. Mutlu çiftin 2018 yılında ise oğulları Demir dünyaya gelmişti.

Demir şimdi 2,5 yaşında ve sevimliliğiyle de dikkat çekmekte. Anne ve babasıyla verdiği pozları aşağıda görebilirsiniz. Mutlu bir aile tablosu çizen oyuncu çift, şu sıralar farklı dizilerle ekranda.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara’da canlandırdığı Feris karakteriyle çok sevildi. Dizide Ego Ajans olarak geçen şirketin menajerlerinden birisi olarak, oyuncular ve menajerler arasında yaşanan olaylar anlatılıyor.

Kenan Ece ise bir süredir Sadakatsiz dizisinde rol almakta. Oyuncu, Psikiyatr Turgay Güngör karakterine hayat veriyor. Oyuncu, daha öncesinde ise Avlu dizisinde rol almıştı.

Çiftin oğulları ile verdikleri pozları aşağıda görebilirsiniz. Demir’in daha çok babasına benzediği de görülüyor. İşte Ergüder’in instagram’dan paylaştığı fotoğraflar…

Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin oğulları Demir'in sevimliliğini görmeniz lazım! 9

Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin oğulları Demir'in sevimliliğini görmeniz lazım! 10

Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin oğulları Demir'in sevimliliğini görmeniz lazım! 11