Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’den kızı Leyla ile birlikte ilk fotoğraf geldi!

Bergüzar Korel’den kızı Leyla ile birlikte ilk fotoğraf geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Magazin dünyasının gözde oyuncu çifti Bergüzar Korel ile Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde üçüncü kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı.

Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü çift, kızları Leyla’yı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. Instagram hesabından doğum yaptığı günden fotoğraflar paylaşan Bergüzar Korel, 11 saat doğum sancısı çektiğini ve bu süreçte eşi Halit Ergenç’in kendisini yalnız bırakmadığını da anlattı.

Bergüzar Korel'den kızı Leyla ile birlikte ilk fotoğraf geldi! 8

Hayranları Korel ve Ergenç çiftinin mutluluğuna ortak olurken pek çok takipçisi de çiftin ilk kız çocuklarını merak ediyordu. Ünlü oyuncudan beklenen paylaşım geldi. Bergüzar Korel instagram hesabından  kızı Leyla’yı emzirirken bir fotoğrafını paylaşarak altına, ‘Uzunca bi süre süt kokacak buralar’ yazdı.

Bergüzar Korel'den kızı Leyla ile birlikte ilk fotoğraf geldi! 9

Sosyal medyada çocukların yüzlerinin paylaşılmaması konusunda takipçilerini de sürekli uyaran ve bu konuda  hassasiyetini dile getirerek kendi çocuklarının yüzlerini paylaşmayan Bergüzar Korel bu defa da kural bozmayarak kızının yüzünü paylaşmadı.

Instagram’da 2 milyon takipçisi olan oyuncunun fotoğrafı takipçilerinde kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Pek çok takipçisi Korel’in fotoğrafına ‘Çok güzel bir kare’ şeklinde yorum yaptı.