Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç seçimi hayranlarını mest etti!

Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç seçimi hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

Gain dijital platformunda yayınlanacak olan Yarın Yokmuş Gibi isimli yeni dizi ile ilgili gelişmeler sosyal medyadan çok hızlı bir şekilde yayılıyor.

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ile ilgili setten paylaşılan fotoğraflar, sosyal medya ortamında izleyicileri adeta büyüledi.

İki başarılı ismin yepyeni bir dizi için buluşmasının heyecanı milyonlarca hayrana ulaştı ve Yarın Yokmuş Gibi isimli yapım büyük bir heyecan dalgası yaşattı.

Tuba Büyüküstün dünyanın dört bir yanında projeleri heyecanla beklenen ve uzun süredir de yurt dışında adını duyurmayı başaran isimlerden birisi. Kara Para Aşk dizisi bu noktada Tuba Büyüstün’ün kariyerinde çok önemli bir yere sahip.

Aynı durumun Halit Ergenç için de yaşandığını ve usta oyuncunun rol aldığı projelerle ülkemiz sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına ismini yaydığını söyleyebiliriz. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki muhteşem Süleyman performansı ile Halit Ergenç dizi tarihimize adını altın harflerle yazdırdı. Aynı zamanda dizinin yurt dışındaki başarıları da Türk dizilerinin dünyanın dört bir yanında yayılmasına vesile oldu.

Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç seçimi hayranlarını mest etti! 7

İki güçlü oyuncunun başrolünde yer aldığı Yarın Yokmuş Gibi isimli yeni proje de bu nedenle yerli ve yabancı tüm dizi izleyicilerini etkilemiş gibi gözüküyor.

Zeynep Günay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcısı Saner Ayar oldu.

CB Medya imzasını taşıyan dizinin çekimleri 9 Aralık’ta başladı ve iki başarılı oyuncunun fotoğrafları da sosyal medyaya hızlı bir şekilde yayıldı.

Theo van Gogh’un yönettiği 2003 yapımı Interview filminden senarist Ekin Atalar tarafından diziye uyarlanan hikaye merakla bekleniyor.

Yarın Yokmuş Gibi, genç oyuncu Manolya ile deneyimli gazeteci Hakan’ın bir röportaj için bir araya gelmelerini ve bu vesile ile başlayan karmaşık ilişkilerini konu alıyor.