Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in unutulmaz dizisi yurt dışında hala gündem oluyor!

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in unutulmaz dizisi yurt dışında hala gündem oluyor!

tarafından ker_def

Binbin Gece isimli Türk dizisi yayınlandığı dönemde büyük çalkantılar yaratmış, gündemden düşmeyen bir yapım olmuştu. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, iki ünlü ismin tanışmasını ve sonrasında hayatlarını birleştirmesine de vesile oldu.

Binbir Gece dizisinde “ahlaksız teklif” olarak ifade edilen hikaye de akıllardan hiç çıkmadı. Şehrazat karakteri ile Bergüzar Korel’in yıldızının parlamasını da sağlayan Binbir Gece dizisi, Halit Ergenç hayranlarının da unutamadığı projelerden birisi.

Binbir Gece dizisi Türkiye’de çok izlenmesinin ardından yurt dışında da en çok satılan Türk dizilerinden birisi olmayı başardı. Hala da bu dizinin yurt dışında gündemde olması şaşırtıcı bir durum.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun sosyal medya paylaşımı ile Binbir Gece dizisi yeniden dikkatleri çekti. Şili’de tam 9 yıl önce Binbir Gece dizisi ile tanışan izleyiciler, hala bu projeyi anmaya devam ediyor.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in unutulmaz dizisi yurt dışında hala gündem oluyor! 7

Latin Amerika’daki televizyon üzerine yayınlar yapan Todonews sitesinin haberindeki ifade de dikkatlerden kaçmadı.

“Şili’de yayınlanmasının üzerinden dokuz yıl geçti ama Binbir Gece’nin Onur ve Şehrazat’ı ulusal izleyiciyi fethetmeye devam ediyor. Prömiyerini Chilevisión ekranlarında gerçekleştiren dizi, Şehrazat ile Onur arasındaki dramatik ve romantik hikaye ilk sıralarda yer alarak, uyum fenomeni olmaya devam ettiğini bir kez daha doğruladı”.

Binbir Gece dizisinin yeniden Şili’de ekrana gelmesi, çok iyi reytingler elde etmesi, Türk dizi sektörünün gücünü de bir kez daha ortaya koydu.

Özel bir yapım olarak akıllarda kalan Binbir Gece dizisinde oyuncu, senaryo ve ekip oyumu çok özeldi. İşte bu nedenle de hikaye izleyiciyi kalbinden yakaladı ve yurt dışında uyarlamaları yapılan bir proje haline geldi.

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ikilisi de bu dizide tanışıp evlendikten sonra hayatları bambaşka bir noktaya doğru sürüklendi. İki ünlü isim 3 çocukları ile birlikte mutlu bir hayata devam ediyor.