Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Ateş son noktayı koydu: Yeni proje yok!

Berkay Ateş son noktayı koydu: Yeni proje yok!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara veda etmeye hazırlanan bir dizi de Alev Alev. Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in son bölümünde, Çelebi’nin hayatta olma ihtimali başta Cemre olmak üzere herkesin hayatını yeniden alt üst etmişti. Ozan’ın planıyla, Çelebi’nin yaşadığı ortaya çıkmış, Çelebi Ozan’ı vurmuştu.

Berkay Ateş’in canlandırdığı Ozan’ın ölüp ölmediği büyük merak konusu olmuştu. Akla gelen bir soru da Berkay Ateş diziden ayrılıyorsa yeni projesi ne olacağı yönündeydi.

Gazetecilerin kameralarına yakalanan Berkay Ateş tüm bu sorulara yanıtı verdi. TV100’de yayınlanan videoda Berkay Ateş, yeni bir projesinin olmadığını, tatil yapmaya hazırlandığını söyledi. Böylece oyuncuyu bir süre ekranlarda görmeyeceğimizi anlamış olduk.

Ancak Berkay Ateş’in canlandırdığı Ozan’ın ölüp ölmediği hala merak konusu. Sosyal medya bu sorularla çalkalanıyor. Berkay Ateş hayranları ünlü oyuncunun devam edip etmediğini sorguluyor. Yeni bölümde bu detay ortaya çıkacak.

Alev Alev’in son yayınlanan 26. bölümünde şunlar olmuştu:

İntikam için geri dönen Çelebi, herkesin hayatını bir anda kabusa çevirdi. Çelebi’nin hayatta olma ihtimali Cemre’ye büyük bir korku yaşatırken Ozan ile Ömer, yaşayıp yaşamadığını ortaya çıkarmak için bir plan yaptı ve Cemre’yi İstanbul’u terk ediyor gibi göstererek Çelebi’nin ortaya çıkmasını beklemeye başladılar. Ozan ve Ömer’in tuzağına düşen Çelebi, Güneş ve Cemre’nin gideceğini duyunca kılık değiştirerek hızla otogara doğru yola çıktı. Çöpçü kılığında polisleri atlatmayı başaran Çelebi, otogarda bir otobüsün bagajına gizleneceği sırada Ozan tarafından yakalandı. Karşı karşıya geldikleri anlarda gerilim doruklara ulaşırken Çelebi, Ozan’ı vurdu. İzleyenleri de şoke eden bu olayın ardından “Ozan, yaşayacak mı?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.