Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın gidişatından memnun olmayan ama kopamayan birçok izleyici var!

Bir Zamanlar Çukurova’nın gidişatından memnun olmayan ama kopamayan birçok izleyici var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, perşembe akşamlarının güçlü bir yapımı olarak öne çıktı. Dizinin bu sezon reytinglere damga vuran muhteşem performansı, Camdaki Kız dizisinin gelişi ile birlikte bozuldu. Tüm kişiler kategorisinde hala en güçlü yapım olan Bir Zamanlar Çukurova, AB ve ABC1’de ise birincilikleri rakibine çoktan kaptırdı ve geri alması da pek mümkün görünmüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Camdaki Kız karşısındaki bu güç kaybının nedenleri de çok önemli. Aslında diziden sıkılmaya başlayan ve hikayenin de monotonlaştığını veya yeterince ilgilerini çekmediğini söyleyen birçok izleyici vardı. Bu izleyiciler farklı bir yapım bulamadıkları için diziyi takip etmeye devam ettiklerini sosyal medyada belirtiyordu. Ancak Camdaki Kız dizisi başlayınca ve ortaya iyi bir hikaye konulunca özellikle AB ve ABC1 gruplarındaki izleyiciler bu yapıma kaymaya başladı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ilk başladığında Bir Zamanlar Çukurova’ya ciddi bir izleyici kaybı yaşatmamıştı. Ancak Camdaki Kız bir hafta sonra başlayınca işler tamamen tersine dönmüştü.

atv dizisi 100. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. 4. sezonda da ekranda olacak Bir Zamanlar Çukurova… Ancak izleyiciler itirazlarına devam ediyor. Birçok dizi hayranı her bölümde saçmalamanın arttığına yönelik itirazlarda bulunuyor.

Ancak bu izleyicilerin önemli bir bölümü de başka izleyecek bir yapım bulamadıklarını belirterek atv ekranında kalmaya devam ettiklerini de ifade ediyorlar.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekibinin 4. sezonda bu sorunu çözecek şekilde adımlar atması, hikayeyi güçlendirmesi ve önemli oyuncu transferleri ile de bu adımları desteklemesi şart. Dizinin 96.yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

100.bölümü ile birlikte sezon finali yaparak yaz arası vermesi beklenen dizinin yeni bölümünden ikinci fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.