Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Ateş’in katıldığı Sadakatsiz dizisine gurur veren gelişme!

Berkay Ateş’in katıldığı Sadakatsiz dizisine gurur veren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde ikinci sezon öncesi büyük gurur veren yeni gelişme! Türkiye’de ilk sezonu çok beğenilen Sadakatsiz dizisi, Haziran ayının başında 31. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu için de ekip çalışmalarını sürdürüyor.

Sadakatsiz dizisinin ekrana ne zaman döneceği henüz açıklanmadı. Ancak Önümüzdeki hafta yani 15 Eylül Çarşamba günü 32. bölümün yayınlanması yönünde bir beklenti var…

İspanya’da Sadakatsiz dizisinin izleyici ile buluşması da yeni sezon öncesi büyük bir gurur kaynağı oldu. Cansu Dere dizinin İspanya’da yayında olduğunu instagram hesabından duyurarak sevincini hayranları ile paylaştı.

Berkay Ateş'in katıldığı Sadakatsiz dizisine gurur veren gelişme! 8

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuna damgasını vuracak isim ise Berkay Ateş olacak. Aras karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, başrollerin arasına katılacak.

Asya’nın hayatını derinden etkileyecek olan Aras, yeni sezonun sürükleyi karakteri olarak öne çıkacak.

Asya ile Aras arasında hastanede başlayacak yakınlaşmasını, Volkan’ın nasıl karşılayacağı konusu da dikkatleri çekecek.

Berkay Ateş'in katıldığı Sadakatsiz dizisine gurur veren gelişme! 9

Geçen sezon Alev Alev dizisinde güçlü bir performans sergileyen Berkay Ateş, yeni dönemde Kanal D dizisinin en etkili isimlerinden birisi olarak öne çıkacak.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen olarak yer aldığı dizi, ikinci sezona kısa bir zaman atlaması ile başlıyor.. Derin ve Asya’nın kaza sahnesi ile ilk sezonu tamamlayan dizide sürprizler de üst üste gelecek. Asya, Tekirdağ’dan ayrılacak ve artık hayatında İstanbul dönemi başlayacak.