Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonu için ekibe tam 16 oyuncu katıldı!

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonu için ekibe tam 16 oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

Türkiye’de reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı ülkelerinde de yüz milyonlarca takipçisi olan fenomen dizi ‘Kuruluş Osman’ın’ üçüncü sezon kadrosu belli oldu.

Kadroya birbirinden iddialı isimler katılırken, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ izleyicinin yeni sezonda ezber bozan ve çok farklı bir ‘Kuruluş Osman’ izleyeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan, yakında yeni hikayesi ve oyuncu kadrosuyla atv ekranlarında çarşamba akşamları seyircisiyle buluşacak olan dizinin üçüncü sezonunda hikayeye katılan isimler şöyle:

Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç…

Tam 16 oyuncunun Kuruluş Osman dizisine katılması hikayede birçok şeyin değişeceğini de gösteriyor. Yeni sezonda çok daha farklı karakterleri göreceksiniz. Kadroya katılan oyuncuların karakterleri ise şimdiden merak konusu oldu.

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonu için ekibe tam 16 oyuncu katıldı! 7

‘Kuruluş Osman’ dizisi yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin yeni sezon çekimlere başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada güçlü mesajlar verdi.

Yeni hikaye ve karakterlerle, kurulan dünyayla üçüncü sezonda dizinin hikayesinin büyüdüğünü belirten Mehmet Bozdağ, tüm ezberleri alt üst edeceklerini izleyicilere müjdeledi.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait olan dizinin yönetmenliğini Ahmet Yılmaz ile Erkan Nurhan yapıyor.

Başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.