Ana sayfa Müzik Berkay, İstanbul’da hayranlarını sürprizlerle coşturdu!

Berkay, İstanbul’da hayranlarını sürprizlerle coşturdu!

tarafından ker_def

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production Organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserlerinde önceki akşam Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Berkay, yoğun istek üzerine ikinci kez muhteşem bir konsere daha imza attı.

Özenle hazırlanan repertuarına romantik şarkılarla başlayan Berkay’ın, performansı kadar dinleyicisi ile kurduğu iletişim de büyüleyiciydi. Kendisini ilk kez dinlemeye gelenlerin alkışlarla kendilerini belli etmesini isteyen Berkay “Aşkım alışkanlık yaparım, demedi deme” dedi.

Bu samimi sözlere tüm dinleyiciler alkışlar ile karşılık verirken sanatçı, sevilen hit olmuş şarkılarıyla konserine devam etti. Sezen Aksu’nun şarkılarından söylerken, “Bu videoyu Sezen’e yollayacağım. Herkes telefonlarının ışıklarını açabilir mi?” dediği anda, seyirciden isteklere karşılığın yanı sıra hep bir ağızdan şarkıya eşlik de geldi.

Bu muhteşem müzik şölenine “Deli gibi sevdiğim” dediği Yıldız Tilbe şarkısıyla devam eden Berkay’dan bir de dinleyicisine sürpriz geldi. Son dönemde dinlenen ve öne çıkan rap şarkılarından da bir bölüm hazırlayan Berkay’ın bu performansı da ayakta alkışlandı.