Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven hem dizi setinde hem özelde sınırlarını fazla zorluyor!

Berker Güven hem dizi setinde hem özelde sınırlarını fazla zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisinde İskender karakterine hayat veren Berker Güven, Vatanım Sensin dizisinden bu yana dikkat çeken performanslar ortaya koymaya devam ediyor. Aleksi karakteri ile başladığı ekran yolculuğunda, Zalim İstanbul’daki Nedim olarak çok başarılı bir sunum gerçekleştiren Berker Güven, şimdilerde ise Alev Alev dizisinin kötü adamı İskender’e hayat veriyor.

Alem dergisinin sorularını yanıtlayan oyuncu, İskender karakterini 5 kelime ile şöyle özetledi: “Hırslı, güçlü, vicdanlı, hassas, aşırı zengin.” Berker Güven, bugüne kadar canlandırdığı karakterler arasında kendisine en çok benzeyen karakterin tiyatroda canlandırdığı Mobi olduğunu söyledi.15 yaşında bir çocuğu canlandırdığını ve yaramazlığı olsun, hiperaktifliği, dikkat dağınıklığı olsun kendisinin çocukluğuna benzediğini söyledi.

“Role girerken zorlanıyor musun?” şeklindeki soru üzerine, bütün rollere başlarken zorlandığını anlatan Berker Güven, şu detayları verdi: “Hiçbiri kolay değil ama girdikten sonra hiçbirinde zorlanmadım. Bir sürü özel durumlu karakter oynadım ama beni en çok zorlayan İskender oldu. Çünkü yaptıklarını onaylamıyorum. Yaptığı şeyleri, aldığı aksiyonları neden yaptığını biraz düşünüp, anlayınca, geçmişini öğrenince biraz daha empati duyabiliyorsun, o zaman da oynayabiliyorsun” diye konuştu.

“Hayatında sınırlarını en çok zorladığın bin anın oldu mu?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan oyuncu, “Ben her gün sınırlarımı zorluyorum, kendi hayatımda olsun, sahnede olsun, kamera karşısında olsun her gün sınırlarımı zorlayarak geçiyorum” dedi.

8 yaşındaki iken tiyatro ile oyunculuğa adım attığını anlatan Berker Güven’in diğer açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.