Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven, Üç Kız Kardeş dizisiyle yarattığı müthiş auranın kazançlarını topluyor!

Berker Güven, Üç Kız Kardeş dizisiyle yarattığı müthiş auranın kazançlarını topluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi, 2022 yılına damgasını vuran bir hikaye olarak akıllara yerleşti. Türkan karakterinde Özgü Kaya ile Somer olarak izlediğimiz Berker Güven ikilisi, harika bir kariyer çıkışı yakaladı. İki oyuncunun güçlü etkileşimi ve iyi performansları ile Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde çok iyi oranlar elde ediyor.

Dizinin 2022 yılının en önemli hikayelerinden birisi olmasının altında aynı isimli kitabın yazarı ve başrol oyuncusu İclal Aydın’ın da büyük katkısı bulunuyor. Ekrana yansıyan en önemli sonuç ise Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenmesi oldu.

Berker Güven, bu desteği hem sosyal medyada görüyor hem de çeşitli ödüllere layık bulunuyor. Oyuncu, yarattığı müthiş auranın kazançlarını bir bir toplamaya başladı.

Zalim İstanbul dizisindeki Nedim karakteri ile bir anda popüler hale gelen Berker Güven, ardından da Alev Alev isimli dram dizisinde yine iyi bir performans ortaya koymuştu.

Üç Kız Kardeş ise oyuncunun yeteneklerini ve tecrübesini ekrana yansıtması bakımından çok faydalı bir proje oldu.

Galatasaray Lisesi öğrencileri de Berker Güven’i okullarında ağırladı ve onun hikayesini dinledi.

Öğrencilerden yoğun bir ilgi gören Güven, meslek yaşamına ve özel hayatına yönelik bazı bilgiler sundu ve öğrencilerle sohbet etti.

Berker Güven, Üç Kız Kardeş dizisiyle yarattığı müthiş auranın kazançlarını topluyor! 30

Gençlerle keyifli bir sohbet ortamı oluşturan Berker Güven, samimi yanıtları ile de ilgi gördü.

2017 yılında Vatanım Sensin dizisindeki Aleksi karakteri ile adım attığı oyunculuk yolculuğunda Berker Güven son 5 yıla o kadar çok şey sığdırdı ki, şu anda buluduğu konumu hak ettiği gerçeği de ortada duruyor.