Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen yeni yıl pozlarıyla göz doldurdu!..

Melis Sezen yeni yıl pozlarıyla göz doldurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Melis Sezen, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.

Sezen, dizide canlandırdığı ‘Derin “karakteri ile hikayenin sevilmeyen ismi olsa da oyunculuğuyla beğeni topladı. Sadakatsiz’in bitmesinin ardından bir süredir ekranlardan uzak olan ve tatil yapan genç oyuncu gittiği yerlerden ve özel hayatından anları da sık sık sosyal medya hesabında hayranlarıyla paylaşıyor.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti. Yılbaşı ağacının önünde yeni yıl pozu veren Melis Sezen’ın fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Melis Sezen yeni yıl pozlarıyla göz doldurdu!.. 8

Oyuncu aynı zamanda yılbaşı akşamı TV8 ekranlarında izleyicinin evine konuk olacak. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılan Melis Sezen sahnede şarkı ve dans konusundaki hünerlerini sergileyecek.

Ünlü oyuncu, Seda Sayan, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe’nin jüri olduğu yılbaşı özel programında, pek çok ünlü isimle birlikte jüriye kendini beğendirmek için çaba sarf edecek.

Melis Sezen yeni yıl pozlarıyla göz doldurdu!.. 9

Merakla beklenen O Ses Türkiye Yılbaşı’nın çekimlerinden sosyal medyaya yansıyan görüntüler de heyecanı artırmıştı  TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın yayınladığı Melis Sezen’in O Ses Türkiye Yılbaşı’nda dans ederken kaydedilen görüntüler ilgi uyandırdı.