Ana sayfa Dizi Haberleri Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor!

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin kariyer basamaklarını hızla tırmanan en başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu, her dizisiyle farklı bir karaktere ve görünüme bürünerek hayranlarının karşısına bambaşka bir insan olarak çıkmayı başarıyor. Her rolüyle oyunculuktaki yeteneğini daha da ileri götüren Kaygılaroğlu’nun canladırdığı karakterlerden bazılarını bir araya getirdik.

Uraz Kaygılaroğlu oyunculuğa ilk adımını 2008 yılında çekilen Milyonda Bir dizisiyle adım attı. Ancak ilk çıkışını 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisiyle yaptı. Bu dizide Canburger karakterini canlandıran Kaygılaroğlu, oldukça kilolu ve ergen bir genç olarak karşımıza çıkmıştı.

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor! 12

Yetenekli oyuncu hemen ardından Harem dizisiyle ekrana geldi. O dönem çekilen Muhteşem Süleyman dizisini tiye alan komedi dizisi Harem’de Kaygılaroğlu izleyicileri çok şaşırttı. Zira Feminen Ağa olarak karşımıza çıkan Kaygılaroğlu, çok fazla kilo vermiş ve inanılmaz bir değişim yaşamıştı.

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor! 13

2014 yılında Kaygılaroğlu komedi ve gençlik dizilerinden çok daha ciddi bir yapıma geçmişti. TRT 1 için çekilen Yedi Güzel Adam’da artık karşımıza bıyıklı ve olgun bir erkek olarak karşımıza çıkan Kaygılaroğlu bu dizide Adil Erdem Beyazıt isimli şairi canlandırmıştı.

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor! 14

Yedi Güzel Adam’dan sonra Baba Candır, Ege’nin Hamsisi, Masum Değiliz gibi dizilerde rol alarak oyunculuğunu geliştiren Kaygılaroğlu, 2019 yılında yayınlanmaya başlayan Sefirin Kızı dizisinde ise şık, karizmatik ve yakışıklı Gediz karakteriyle karşımıza çıktı. Artık karşımızda delikanlı değil yetişkin bir Uraz Kaygılaroğlu vardı.

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor! 15

Uraz Kaygılaroğlu, bu yıl Cem Yılmaz’ın yönettiği Erşan Kuneri dizisinde ise 80’li yıllardan fırlamış kostümüyle bambaşka bir karakterde karşımıza çıktı. Yetenekli oyuncunun bu dizide canlandırdığı karakterle ilgili henüz çok fazla bir bilgi yok.

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor! 16

Ve son olarak Üç Kuruş dizisinde roman mahallesi Çıngıraklı’nın lideri Kartal olarak ekranlarda Uraz Kaygılaroğlu. Sapsarı boyattığı saçları, rengarenk ve sıra dışı kostümleriyle gerçek bir romanı canlandıran Kaygılaroğlu, bu rolüyle de izleyicileri şaşırtmayı başardı.

Binbir surat Uraz Kaygılaroğlu! Her rolünde bambaşka bir karaktere bürünüyor! 17