Ana sayfa Dizi Haberleri Sakla Beni dizisi önce tepki çekti, sonra bunu avantaja çevirdi!

Sakla Beni dizisi önce tepki çekti, sonra bunu avantaja çevirdi!

tarafından ker_def

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalabek’in başrollerinde yer aldığı Star TV’nin Sakla Beni isimli dizisi perşembe akşamlarının yeni yükselen yıldızı olmaya doğru ilerliyor.

Üçüncü bölümü geride kalan dizi tartışmalı bir şekilde yayın hayatına başladı. Sosyal medya ortamında çocukların arasındaki rahatsız edici diyalog ile bir süre gündem olan dizi için çarpık zihniyet eleştirileri çok yoğun bir şekilde yapıldı.

Bu durum Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na şikayet edilmeye kadar giderken, Sakla Beni dizisi için reytinglerde şu anda gözüken tablo da bu tepki ortamının reytinglerin yükselmesini sağladığı şeklinde anlaşılıyor.

Sakla Beni dizisinin 3. bölümünde tüm izleyici gruplarında reytinglerini artırması önemli bir başarı olarak gözüküyor. Tüm kişiler ve AB gruplarında iyi çıkışlar sergileyen ve günü dördüncü olarak tamamlayan dizi, ABC1 grubunda da yeni izleyici kazanmayı başardı ve ünü beşinci olarak bitirdi.

Sakla Beni dizisinin güçlü bir yükseliş sürecinde olduğunu, hikayenin izleyicileri çok etkilediğini ve oyunculuk performanslarının da sosyal medyada bir hayli öne çıkartıldığını söyleyebiliriz.