Ana sayfa Dizi Analiz Bir Derdim Var dizisi 4. bölüm analizi; hikayenin iyileştirici bir gücü var!

Bir Derdim Var dizisi 4. bölüm analizi; hikayenin iyileştirici bir gücü var!

tarafından ker_def

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde yer aldığı dizinin önceki akşam yayınlanan dördüncü bölümü çocukluk travmalarının doğru müdahale ile çözümlenebileceğine ve geçmişin geleceğe ket vuramayacağının altını çizdi.

Bir önceki bölümde annesi hakkında gerçekleri öğrenen Kürşad, bir yandan annesi tarafından kabul edilmeme korkusunu yaşarken diğer yandan da babasından intikam almayı kafasına koydu. Ömer’in soruşturma başlattığı Menderes kliniğe geldiğinde Kürşad, savcı Ömer’in arabasından aldığı zarf açacağını babasının boynuna dayayarak babasını öldüreceğini söyledi.

Miray’ın yaptıkları sonrasında anne kaybı travması tetiklendiği için krize giren Kuzey’in duruşması yaklaştı. Kuzey’in hapse girmemesi için rapor hazırlaması gereken Doktor Nilüfer, Yusuf ve İpek’i Kuzey’in evine incelemeye gönderdi. Kuzey’in yaşadığı sıkıntıların temelinde travmatik anne kaybı ile beraber sıra dışı zihinsel kapasitesinin de olduğu tespit eden Nilüfer, raporunda kullanabileceği çok önemli bir bilgiye ulaştı.

“Bana ne olacağı seni neden bu kadar ilgilendiriyor?’’

Bir Derdim Var’ın yeni bölüm tanıtımı da bölüm sonrası ekrana geldi. Tanıtıma Kuzey’in herkese Doktor Nilüfer’in aslında bir şizofren olduğunu söylediği sahne damga vurdu. Üst üste ilgilendiği Kuzey ve Kürşad vakaları sonrasında iyice kırılgan hale gelen Doktor Nilüfer kendisi ile konuşmaya devam eden genç Nilüfer ile artık başa çıkmakta zorlanmaktadır.

Savcı Ömer ise işinde başardıklarına bizzat tanık olduğu bu olağanüstü doktora olan duyguları ile Kuzey’in anlattıkları arasında kalmıştır. Savcı Ömer’in nasıl bir yol izleyeceği ise yeni bölümde cevap bulacak.

AyNA Yapım imzalı, Bir Derdim Var yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D!