Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisi izleyicileri sosyal medyadan isyan ediyor!

Aldatmak dizisi izleyicileri sosyal medyadan isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Aldatmak dizisinde Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal başrollerde bulunuyor. Dizinin hikayesi şimdiye kadar oldukça etkileyici bir şekilde devam etti.

Bir Zamanlar Çukurova projesinden ayrılmasından 1,5 yıl sonra yeniden Vahide Perçin’in ekranlara dönüşünü hayranları memnuniyetle karşıladı ve dizinin iyi reytingler elde etmesinde bunun da önemli bir payı vardı. Ancak son dönemde dizinin hayranları senaristlerin hikayeyi daha ilginç bir noktaya taşımak için aldığı kararları eleştiriyor.

Dizinin artık saçmalama noktasına doğru ilerlediği düşüncesinde olan çok fazla izleyici var. Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan Aldatmak dizisinin 21. yeni bölümü 9 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden yayınlanan fragmana yapılan yorumlara bakılır ise senaristlerin hikayenin gidişatı konusunda izleyicilerin eleştirilerine dikkat etmesi şart.

“Diziyi mahvettiler, bu kadar kaliteli oyuncu varken, nasıl senaryoyu bu hale getirdiniz” şeklinde yansıyan tepkiler, sosyal medyada artarak devam ediyor. Güzide’nin içine düştüğü zor durumu mantıksızlık olarak nitelendiren ve artık başroldeki karakterin daha iyi yazılmasını isteyen dizinin hayranları, “Saçmalığa dönmeye başladı” diye yorumlar paylaşıyor.

Tarık ile Güzide arasında yaşanan çatışmayı şimdiye kadar iyi götüren senaristler yönelik sosyal medyadaki bu tepkilerin dikkate alınması ve izleyicilerin rahatsız olduğu konuları belirlenmesi, hikayenin gücünü koruması bakımından önemli bir nokta.

Hikaye içinde Oylum karakterinin kararsızlıkları ve saçmalıkları da buna eklenince izleyiciler adeta isyan eder bir noktaya geldi.

Perşembe akşamlarının iyi reytingler alabilen Aldatmak dizisinde senaristler, izleyicilerden gelen eleştirileri dikkate alır mı bilinmez. Ancak son yıllarda senaryolarda yaşanan erezyonu ilk gören ve buna sosyal medyadan tepki gösterenleri dinleyen dizi ekipleri, toparlamayı hızlı şekilde başarabiliyor.