Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz ile İspanya’yı sallayan Cansu Dere’ye ödül!

Sadakatsiz ile İspanya’yı sallayan Cansu Dere’ye ödül!

tarafından ker_def

İspanya’nın başkenti Madrid’de 2011’den bu yana faaliyet gösteren Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası (CCHT), Türkiye ve İspanya arasındaki ticari, kültürel ve sosyal bağları son dönemlerde kuvvetlendiren kültür ve sanat dünyasının önemli isimlerini ödüllendirdi.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek törende, Türk oyuncu Cansu Dere’nin “Bireysel Başarı”, Pasion Turca “Türk şirketi”, Atresmedia da “İspanyol şirketi” kategorilerinde ödüle layık görüldü. 1 Aralık’ta Madrid’deki Four Seasons Otel’de gerçekleştirilecek ödül töreninde, Madrid ve İstanbul merkezli Pasion Turca şirketi “Türkiye ve İspanya arasında oluşturduğu kültür-sanat köprüsü ” vesilesiyle ödüle layık görüldü.

Bilindiği üzere Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi İspanya’da yayın hayatına başladı. Önceki ay başlayan yayınlara ilgi çok büyük oldu. Atresmedia şirketinin lisansladığı proje Antena 3 isimli kanalda yayınlanıyor. Cansu Dere kısa sürede ülkede büyük bir popülerlik kazanırken, dizinin reytingleri de çok iyi geliyor. Bu ödülün Cansu Dere’ye verilmesi de çok anlamlı oldu.

2001 yılında Sinan Ufuk Nergis ve Vito Montaruli tarafından Madrid merkezli olarak kurulan ve İstanbul’da da bir ofisi bulunan Pasion Turca, ilk günden bu yana her iki ülkeden ve dünyadan ünlü sanatçıların uluslararası turlarını düzenleyerek İspanya ve Türkiye’de hayata geçirdiği projelerle iki ülke arasında kültürel köprüler kuruyor.

Pasion Turca, 2006 – 2015 yılları arasında Türkiye Madrid Kültür ve Turizm Müşavirliğinin PR şirketi olarak, İspanya başta olmak üzere Portekiz ve İspanyolca konuşulan ülkelerde Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştirmiştir.