Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Gece Ansızın’ın senaristi Haluk Bilginer’i takibe başladı! Ortalık karıştı!

Bir Gece Ansızın’ın senaristi Haluk Bilginer’i takibe başladı! Ortalık karıştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinema dünyasının en usta oyuncularından biri Haluk Bilginer. Şahsiyet dizisiyle uluslararası Emmy ödülünü kazanan usta oyuncunun yer aldığı her iş çok başarılı oluyor. Ay Yapım’ın yakında ekrana getirmeye hazırlandığı Bir Gece Ansızın dizisinin senaristi sosyal medyada Haluk Bilginer’i takip etmeye başlayınca, diziyi merakla bekleyenler arasında büyük bir heyecan yaşandı.

Ay Yapım’ın hazırlıkları titizlikle devam eden Bir Gece Ansızın isimli dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı dizinin hikayesini en son Çukur’u izleyiciyle buluşturan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yazıyor.

Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Bir Gece Ansızın dizisinde Tolga Sarıtaş’ın Emir Saruhanlı adında bir genci canlandıracağı, dizinin konusunun da bu gencin hikayesi üzerinden şekilleneceği belirtiliyor.

Bir Gece Ansızın’ın senaristi Haluk Bilginer’i takibe başladı! Ortalık karıştı! 8

Dizide şu ana kadar ismi kesinleşen tek oyuncu Tolga Sarıtaş. Ancak dizinin senaristi Ekin Atalar’ın sosyal medyada Haluk Bilginer’i takip etmesi büyük bir heyecan yarattı. Dizi için Haluk Bilginer’e teklif götürüldüğünü öğrenen izleyiciler Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte çok iyi bir hikaye ortaya çıkaracaklarına inanıyor.

Haluk Bilginer en son dijital platform Exxen’de yayınlanan Şeref Bey dizisinde rol almıştı. Bugüne kadar birçok yabancı yapımda da rol alan Haluk Bilginer, dizi dünyasının en popüler ve başarılı oyuncularından biri.

Bir Gece Ansızın’ın senaristi Haluk Bilginer’i takibe başladı! Ortalık karıştı! 9

Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacak dizi için Hafsanur Sancaktutan’a da teklif götürüldüğü ortaya çıkmıştı. Genç oyuncunun teklifi kabul edip etmediği henüz belli değil. Oyuncu, Son Yaz dizisindeki müthiş çıkışı ile son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak ifade ediliyor.

Bir Gece Ansızın dizisinin konusu özetle şöyle olacak: Kardeşi Mehmet Ali’yle yaşadıkları sıkıntı nedeniyle küsen Emir Saruhanlı ailesiyle Anadolu’da klasik bir hayat sürmektedir. Yaşanan bir uçak kazası sonrasında Emir Saruhanlı için yeni bir sayfa açılmıştır.