Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Emre Kınay bomba bir kadroyla setlere geri döndü!

Usta oyuncu Emre Kınay bomba bir kadroyla setlere geri döndü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son Show TV’nin Ramo dizisinde ‘Şerif’ karakterini canlandıran usta oyuncu Emre Kınay bir süredir tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor.

Ünlü oyuncu, önümüzdeki yılın ilk günlerinde Fox TV’de yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar adlı diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Usta oyuncuya bir başka usta isim, Nurgül Yeşilçay’ın eşlik ettiği dizinin okuma provaları başladı.

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay güzel haberi hayranlarına instagram paylaşımlarıyla duyurdu. Tüm oyuncuların bir araya gelerek çekimler öncesinde okuma provalarına başladıkları dizi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Usta oyuncu Emre Kınay bomba bir kadroyla setlere geri döndü! 7

Pastel Film imzalı yeni dizinin senaryosunu Hatice Meryem kaleme alıyor, dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Dikilitaş oturuyor.

Bir dram yapımı olarak öne çıkan Son Nefesime Kadar’da Yeşilçay ve Kınay’a, Ertan Saban, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel, Rojda Demirer, Taha Baran Özbek ve Bülent Alkış’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Sezon başından itibaren, düşük reyting alan dizilerini hemen bitirme yönündeki politikasıyla bir kısım izleyiciden tepliker alan Fox TV, 2022’nin ilk günlerinde yayınlamayı planladığı Son Nefesime Kadar dizisine oldukça güveniyor.