Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin küçük yıldızı, Nisan karakterini canlandıran Kübra Süzgün büyüdü!

Kadın dizisinin küçük yıldızı, Nisan karakterini canlandıran Kübra Süzgün büyüdü!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan ve ekranların unutulmaz dizileri arasına giren Kadın dizisinde, usta oyuncular kadar küçük oyuncular da büyük ilgi çekmişti.

Bennu Yıldırımlar, Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Şerif Erol gibi usta isimlerin rol aldığı dizide Özge Özpirinçci’nin oynadığı ‘Bahar’ karakterinin kızı ‘Nisan’ı oynayan Kübra Süzgün küçük yaşına rağmen büyük oyunculuğuyla herkesin takdirini toplamıştı.

Kübra Süzgün Kadın dizisinden sonra Erdal Beşikçiolu ve Burcu Özberk ile birlikte yine Fox TV’de yayınlanan Çocukluk adlı dizide ‘Ezgi’ karakteriyle ekranlara geldi ancak dizinin ekran macerası fazla uzun sürmedi. Çocukluk sadece 11 bölüm yayınlanarak final yaptı.

Kördüğüm dizisiyle oyunculuğa başlayan ve bugüne kadar Arka Sokaklar, Mayıs Kraliçesi ve İçerde’nin de aralarında bulunduğu pek çok yapımda rol alan Kübra Süzgün bir süredir ortalarda yoktu.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını sevindirdi. Paylaşımında takipçilerine ‘Mutlu haftalar’ dileyen Süzgün’ünfotoğrafı özellikle yurt dışındaki hayranlarından da pek çok yorum aldı.

Kadın dizisinin küçük yıldızı, Nisan karakterini canlandıran Kübra Süzgün büyüdü! 7

Kadın dizisinin yayınlanmaya başladığı 2017 yılında henüz 8 yaşında olan 2009 doğumlu oyuncu şimdi 13 yaşında. Fotoğrafta oyuncunun büyüdüğü de gözlerden kaçmadı.

İspanya, Arjantin ve Meksika’nın da aralarında bulunduğu pek çok ülkede yayınlanan Kadın dizisi sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan küçük oyuncunun paylaşımına özellikle ispanyol hayranları bir çok yorumda bulundu.