Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Gece Masalı dizisinin reyting sıçraması izleyici ilgisinin büyüklüğünü gösteriyor!

Bir Gece Masalı dizisinin reyting sıçraması izleyici ilgisinin büyüklüğünü gösteriyor!

tarafından ker_def

Salı akşamlarına damga vuran sezonun yeni dizisi “Bir Gece Masalı” ikinci bölümüyle büyük bir başarı yakaladı. Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği, başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’u buluşturan dizi, son üç yılın en yüksek artışlarından birini gerçekleştirerek reyting listelerinde liderlik koltuğuna oturdu.

Geçtiğimiz salı akşamı yayınlanan ikinci bölümü ile milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan dizi ortalamanın çok üzerinde oranlar elde etti. Tüm izleyici kategorilerinde de ilk bölüme oranla izleyici sayısını ciddi şekilde artıran Bir Gece Masalı dizisinin hikayesi beğeni topladı.

Güçlü isimleri ve çok katmanlı hikayesi ile dizinin ikinci bölümü önceki bölümüne kıyasla rekor bir artış gösterdi. İlk bölümdeki etkileyici başlangıcının ardından, “Bir Gece Masalı”nın ikinci bölümü aldığı reyting oranlarıyla birinci sıraya yerleşerek büyük bir çıkış yakaladı.

atv’nin yeni gözdesi “Bir Gece Masalı”nın salı akşamları yayınlanacak yeni bölümlerinde yaşanacak gelişmeler şimdiden büyük merak konusu.

Dizinin üçüncü bölümü de 17 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluştu.