Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Gece Masalı dizisinin jenerik müziği sosyal medyada gündem oldu!

Bir Gece Masalı dizisinin jenerik müziği sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yapımına ise NGM’nin imza attığı sevilen oyuncular Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’u başrolde buluşturan yeni dizi “Bir Gece Masalı”nın jenerik müziği izleyici ile buluştu.

Yeni yayın döneminde atv’de seyirciyle buluşacak dizinin jenerik müziği; “Sevda Koydum Adını” şimdiden büyük beğeni topladı. Sosyal medya ortamında dizinin hem başrol oyuncuları hem fragmanı hem de jenerik müziğine yönelik olumlu yorumlar yapıldığını belirtmek gerekiyor.

Beste ve düzenlemesi Alp Yenier’in yaptığı sözlerini Güliz Ayla’nın yazdığı parçayı sevilen ses Simge Sağın seslendirdi. Dizinin atmosferini ve ruhunu başarı ile anlatan parça övgü dolu yorumlar aldı.

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu, hikayesi ve senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme aldığı dizi, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncuları ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: “Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper.”

Bir Gece Masalı, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkansız aşklarını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyacak.

Bir Gece Masalı yeni sezonda atv’de.